JIMMY'S TEX MEX. TACO'S & BURRITO'S

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1590 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jimmy's Tex Mex. Taco's & Burrito's. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 22:48 Stond nadat de bestelling geplaatst was dat we 60 min zouden moeten wachten op onze bestelling(erg lang!). Dan is er al betaald, dus afzeggen kan niet meer. Gelukkig was het eten er in 30 min!!
24 sep 2022 om 18:59 Het eten was lauw toen het aankwam. Voor een uur wachten en de hoge bezorgkosten was dat een enorme teleurstelling. Ik woon op een afstand van 20 min fietsen bij deze tent vandaan, zo moeilijk had het niet hoeven zijn om de boel warm te bezorgen.
24 sep 2022 om 2:04 Niet heel speciaal eten. Zonder bezorgkosten is de prijs/kwaliteit verhouding oké, maar met 3 euro bezorgkosten zou ik liever iets anders bestellen voor hetzelfde geld.
16 sep 2022 om 20:33 De enchilada's, quacemole, en hele maiskolven waren super lekker. AANRADER. Dat gezegd hebbende moet ik wel kwijt dat de min. bestellingsprijs van €25,-+€5,- bezorg.kstn. wel een beetje extreem is.
15 sep 2022 om 22:18 Geweldig, wat hebben zitten smullen. Het was de eerste keer dat we hier hebben besteld. Qua smaak vele malen beter dan dat we gewend zijn van onze andere"Mexicaan". Dit is onze nieuwe numero UNO!!!!!
11 sep 2022 om 14:26 We have orded countless times from this place and we always got the orders in often surprisingly fast times and the burritos are amazing (in my opinion). They also take specials requests well in consideration, such as adding less sauces etc.
10 sep 2022 om 20:20 Het eten was smakelijk
7 sep 2022 om 18:45 the food was delicious, it was just really late and cold
2 sep 2022 om 20:55 Top zoals altijd!
27 aug 2022 om 22:25 For Dutch-mexican food it was above expectation. Simple, but tasty. We ordered crazy nachos and 4 tacos. Enough for 2 people.