JIMMY'S TEX MEX. TACO'S & BURRITO'S

JIMMY'S TEX MEX. TACO'S & BURRITO'S Tex mex

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1210 beoordelingen
2 mrt 2021 om 9:57 Wij hebben om 16.30 uur besteld en de optie gekozen om.18.10 uur bezorgen. Precies op tijd is de maaltijd bezorgd. Alles wat we besteld hadden was heerlijk.
28 feb 2021 om 0:13 Sneller als verwacht!
25 feb 2021 om 20:56 Heerlijke taco's
24 feb 2021 om 20:24 Had 2 bacon cheeseburgers besteld waarvan 1 zonder sla tomaat kreeg helaas ook geen saus verder top burgers
23 feb 2021 om 20:24 Heerlijk eten goed van smaak, prijs kwaliteit verhouding prima in orde. Bezorging snel en nette jongen
21 feb 2021 om 19:03 It was cold when it arrived
21 feb 2021 om 0:24 Wat een plezier om dit restaurant te hebben ontdekt! Inmiddels de vierde bestelling en iedere keer enorm genieten. Enige minpunt: waar zijn de uienringen??? Dat moet toch wel onderdeel zijn van een Tex mex kaart. Maar het eten is wat ons betreft een 10!
19 feb 2021 om 7:22 de burrito was koud
17 feb 2021 om 23:10 erg lekker, niet normaal hoe goed de hamburgers zijn!
17 feb 2021 om 20:31 Eten was lauw, patat was slap. Ben normaal een fan maar vanavond was de kwaliteit ver te zoeken. Jammer!
15 feb 2021 om 14:47 Redelijk qua smaak, echter ijskoud. Bezorger gaf aan dat hij moest fietsen (like I care). Al zou je kruipen woon ik nog dichtbij genoeg om het niet ijskoud te laten worden
11 feb 2021 om 22:12 In tegenstelling tot onze eerdere positieve ervaringen was het vandaag een teleurstelling. Het eten kwam veel te laat en was bijna koud, erg jammer