JIMMY'S TEX MEX. TACO'S & BURRITO'S

JIMMY'S TEX MEX. TACO'S & BURRITO'S Tex mex

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1425 beoordelingen
16 jan 2022 om 19:48 Lekker eten maar jammer dat het koud aankwam… en dat terwijl de restaurant 5 min afstand is van mijn adres….
15 jan 2022 om 21:17 Echt super lekker! Zeker een aanrader
15 jan 2022 om 11:02 We have a slight problem for the first time. We order or go in on a regular basis and always are happy with the quality of food. Yesterday we ordered 3 beef and 2 chicken tacos and a salad. One beef taco was missing. Hopefully, it will be solved.
13 jan 2022 om 20:42 Heel goed eten! Het vlees is fantastisch. Prijs-kwaliteit-kwantiteit is erg goed. Ben inmiddels vaste klant
13 jan 2022 om 20:25 Ik had niet verwacht dat mijn hamburger zo lekker en groot zou zijn!
10 jan 2022 om 9:41 patat en maiskolven waren aan de rauwe kant. Verder was alles tip top in orde
8 jan 2022 om 20:04 Lekker eten en een aardige bezorgster.
5 jan 2022 om 21:34 Het eten is echt heel goed. Inmiddels vaste klant. Je krijgt echt waar voor je geld. Daarnaast hoef je nooit lang te wachten, ongeacht het tijdstip
1 jan 2022 om 21:39 Prima
29 dec 2021 om 21:36 Was heel lekker en snel!
28 dec 2021 om 19:54 Great food!!
27 dec 2021 om 0:52 Great food, fast delivery, zero complaints and zero regrets. The food was fire, 10/10 will be ordering here again